Hjemmekoselig stil

Granhøi Alderspensjonat skal være et hyggelig sted å komme til. Derfor har vi fokusert på å innrede med en hjemmekoselig stil. Dette bidrar ikke bare til å skape en god atmosfære, men kan også lette overgangen fra egen bolig. Alle våre rom er møblerte, men vi holder åpent for at beboere kan møblere rommet sitt selv med privat møblement.

Vi har totalt 22 beboerrom, hvorav 17 er med eget bad. Fellesarealene består av spisestue, dagligstue og tv-stue. Alle våre områder er innredet slike at det er enkelt å komme seg fram med rullestol og rullator.

Fra Granhøi Alderspensjonat har du utsikt over hele bygda. Hvis du har fått nok av utsikten for dagen kan man ta seg en spasertur til Søsterkirkene på gode gangveier. Turen er på ca. 500m, og er således en perfekt gåtur for mange eldre.

For de som vil nyte dagene nærmere hjemmet kan Granhøi også tilby dette. Rett utenfor inngangsdøren finner du en vakker hage med epletrær og prydvekster som snart runder 100 år. I hagen finner du gangveier og krakker som gjør det lett å være ute, selv med dårlig helse. Vi har også flere sittegrupper med parasoll, slik at du kan nyte deilige sommerdager i skyggen.

Granhøi Alderspensjonat har en god beliggenhet, kun 3,4 km fra Gran sentrum.